Cengiz KAYA

"Benim Manevi Mirasım, İlim ve Akıldır"(Mustafa Kemal Atatürk)


Uzun bir bekleyişin ardından Mgs 4 tüm dünyada bugün itibariyle raflardaki yerini aldi. Oyunun çıkışını kutlamak için New York'ta 11 Haziran'ın geceyarısında Kojima'nın da katıldığı bir tanıtım etkinliği düzenlendi.

Tanıtım etkinliğinin resimlerine bu adresten bakabilirsiniz.

MGS 4 Avrupa Paketi

Türkiye'de de satılacak olan MGS 4 European Limited Edition pakedinden şunlar çıkacak: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, oyunun nasıl yapıldığını anlatan bir Blu-Ray diski, soundtrack CD'si ve 12 santimetre boyunda bir Old Snake figürü.

Kaynak: http://kotaku.com/

Snake edebiyat dünyasına sızdı

MGS serisi sanal dünyadan ve beyaz perdeden sonra şimdi de edebiyat dünyasına ayak atıyor. Yazar Raymond Benson tarafından yazılmış MGS 1'i konu alacak olan 336 sayfalık bir roman 25 Mayıs'ta ve Keikaku Ito tarafından yazılmış MGS 4'ü konu alan bir roman da 12 Haziran'da satışa çıkacak. İlgililere duyurulur.

Kaynak: http://kotaku.com/5011241/metal-gear-solid-books-it-to-store-shelves

Metal Gear Solid 4 Son Değil

1up Gaming, Metal Gear Solid 4 ile Metal Gear serisinin bitmeyeceğini rapor etti. Habere göre MTV Multiplayer televizyon programına katılan, MGS4 yapımcısı Ryan Payton serinin Guns of the Patriots'dan sonra devam edeceğini doğruladı. Metal Gear adı altında daha fazla oyun görebileceğiz, fakat 'Solid' adında göremeyebiliriz. Yani Metal Gear Solid 4, Metal Gear Solid serisinin son oyunu.

"Bunun son 'Metal Gear' oyunu oldugu hakkında bir yanlış anlaşılma var" diyen Payton sözlerine: "Evet, gerçekten Metal Gear Solid 4, 'Solid Snake' hikayesinin son bölümü" diyerek devam etti.

Bu olay geçtiğimiz hafta Konami basın açıklamasında yayınlanan süpriz videoda geçen gizemli telefon konuşmasını açıklıyor. Videoda geçenler:

[Ocelot konuşuyor]
- By the way, what should we do about "The Project"? (Bu arada, 'Proje' hakkında ne yapmalıyız?)

- Yes, that's correct. (Evet, doğru)

- That man has fallen. (O Adam öldü)

- It's about the sequel. (Devamı hakkında)

Revived Trailer

Dün "Revived" adında yeni bir MGS 4 videosu yayınlandı. MGS'nin 10.yıl dönümü için hazırlanmış olan bu video yeni sürprizlerin ve soruların habercisi olacak gibi.

Videoyu izlemek için: http://www.gametrailers.com/player/33452.html


Genel Kaynak :http://www.mgsturk.com/

NOT : Dünya Ticaret Merkezi Bimeks de standlar muhteşem posterler ile süslenmiş .Bu hafta sonu inceleme fırsatı buldum.Bu oyun değil, sanki bir simulasyon.MGS4'ü henuz deneme fırsatı bulmadım.Diğerleri gerçekten iyiydi.Bunu inceledikten sonra görücez.Konami ve hideo kojima muhteşem şeyler yapıyorlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Google
 

Blog Arşivi

Creative Commons License
Blogspot